Ö. Paktaş

Ö. is 38 years old. She is the Bass Guitarist of hey sinner. Ö. was last seen in Istanbul before heading off on adventure.

Ö. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Attitude Smooth
State Normal
Mood 52
Health 90
Star Quality 39
Cash 4,708,477.50 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 910
Days Active: 863 days

Latest Blog Post

2012

Yıl 2012, ortaokuldayım. Popmundo diye bi oyun oynuyorum, nerde görüp başladığıma dair hiçbir fikrim yok. Okulda gizlice samsung e250 telefonumdan oyuna girmeye çalışıyorum fakat inanılmaz yavaş, yarım sayfa açılan popmundo ekranı hala dün gibi aklımda. O zamanlar vip olmak çok havalı, çoğumuzun yaşı küçük ve tahmin edersiniz ki o yaştaki bir bebe için vip alabilmek çok komplike bir iş 🥲 Bir gün atm'den 20 tl (sadece bizim değil euro kurunun da prime dönemi) yatırmak suretiyle vip oluyorum, artık blog yazabileceğim ve evlenebileceğim için oyunun en havalı insanıyım.. Evleniyorum, çocuk yapıyorum, turnelere çıkıyoruz. İnanılmaz bir prime dönem ya.. Facebook'ta pop isimlerimizle hesap açıp sabah akşam sohbet ediyoruz. Çok iyi dostlar edindim, rl hesaplarını ekledim, yıllarca sohbet ettim. Sosyal medya hesaplarımdan hepsi tek tek silinip gitti, bugün baktığımda tek bir kişinin bile ne numarasını ne ortak hesabımızı bulabildim. Dostlarımın hiçbiri oyuna geri dönmedi, eminim artık bundan 🥹 O zamanki hislerimi özleyerek popmundoya döndüğüm belki de 5. sefer bu, o hisleri bi oyuna girerek bulamayacağımı artık kabullendim. Ben komple 2012'ye ve çocukluğuma dönmek istiyorum ya, sanırım bu yüzden bu saçma oyundan hiçbir zaman kopamıyorum. Koca koca insanların geçmiş hislerini özleyip eş dosttan saklı oynadığı bi oyun bu. Yine de, 2012 veya siz hangi yılı özlüyorsanız, o yıllara dair ufacık bir esinti bulduğumuz için hala burayı seviyorum ve gücüm yettiği kadar pop dünyasına devam edeceğim 🥹

Bu kadar övdüm ama ilerde bi kız çocuğum olursa oynamasını isteyeceğim en son oyun burası.. Sen yine de o yaşta oynama çocum..

Show spoiler

Posted 10/11/2024, 10:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

Note: Tattoos might be covered by clothing.